WELKOM

Mijn naam is Olaf Lugten en ik maak inmiddels al meer dan 10 jaar handgemaakte horlogebandjes op maat.

Handgemaakt betekent ook écht handgemaakt. Het snijden, het schalmen, het stikken van de band, alles van A t/m Z wordt zorgvuldig met de hand verwerkt.

Je bent, na het maken van een afspraak, van harte welkom in mijn atelier in Alkmaar. Daar bepalen we samen de juiste maat en kan je je eigen leer uitzoeken, de gewenste dikte aangeven en de kleur van het draad bepalen. Wellicht heb je een band op mijn website gezien of internet. Uiteraard mag je mij een link of foto via de mail sturen zodat ik (al) een idee heb van wat je wilt.

Een DStrap wordt volledig afgestemd op je wensen en daarmee is elke DStrap uniek! Het wordt jouw DStrap, speciaal voor jou gemaakt! De definitieve prijs is afhankelijk van het gekozen leer, stiksel, gesp en maatvoering.

Voor vragen mag je mij uiteraard altijd mailen Olaf – DStrap, telefonisch (06 40167840) benaderen of een Whatsapp sturen.

Met hartelijke groeten,

Olaf