In samenwerking Magrette komt DStrap met een gelimiteerde oplage van twintig stuks speciaal gemaakt voor de The Regattare Vintage Bronze, inclusief handgemaakte bronze buckle. De serie bestaat uit Project Dark Chocolate, Project Army Green en Project Vintage Brown. Slechts enkele stuks nog beschikbaar!

In collaboration with Magrette, DStrap introduces a limited edition of twenty pieces special made for the The Regattare Vintage Bronze, including handmade bronze buckle. The serie includes Project Dark Chocolate, Project Army Green and Project Vintage Brown. Just al few DStraps available!

Project Amry Green
Project Dark Chocolate
Project Vintage Brown
The Handmade Bronze Buckle

The thread

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.