Handgemaakte horlogebandjes op maat

Mijn naam is Olaf Lugten en ik maak sinds een aantal jaren handgemaakte horlogebandjes op maat. Handgemaakt betekent ook écht handgemaakt. Het snijden, het schalmen, het stikken van de band, alles van A t/m Z wordt zorgvuldig met de hand verwerkt.

Je bent, na het maken van een afspraak, van hartewelkom in mijn atelier in Broek op Langedijk in de omgeving van Alkmaar. Daar bepalen we samen de juiste maat en kan je je eigen leer uitzoeken, de gewenste dikte aangeven en de kleur van het draad bepalen. Wellicht heb je een band op mijn website gezien of internet. Uiteraard mag je mij een link of foto via de mail sturen zodat ik (al) een idee heb van wat je wilt.

Een DStrap wordt volledig afgestemd op je wensen en daarmee is elke DStrap uniek! Het wordt jouw DStrap, speciaal voor jou gemaakt! De definitieve prijs is afhankelijk van het gekozen leer, stiksel, gesp en maatvoering.

Voor vragen mag je mij uiteraard altijd mailen Olaf – DStrap, telefonisch (06 40167840) benaderen of een Whatsapp sturen.

Met hartelijke groeten,

Olaf

Welcome to the DStrap homepage

My name is Olaf Lugten and I create watch straps with passion. DStrap is a Netherlands based one man business. All my straps are hand and tailor made to your specifications. As such, every DStrap is authentic, unique and completely customized.

Handmade is really handmade. Cutting, stitching, everything from A to Z is carefully prepared by hand (which you can see here.) All leathers are chosen with great care.

Next to working with the best leather hides available, I re-uses vintage army ammunition bags, belts, bags etc. to create unique watch straps. Even clients’ old boots or beloved sneakers can be turned into stunning straps!

Every DStrap is tailored to your needs and are available from 99 euro. The final price depends on the strap, leather, stitching, buckle and dimensions.

I would be happy to answer any questions you have.

With best regards,

Olaf

Ps. here you can read how it all begin

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.